reede, 31. märts 2017

KOOLIÜRITUSED: MINGI MUUSIKA ÜRITUS 2017

27. märtsil toimus Läänemaa Ühisgümnaasiumis kolmandat korda Mingi Muusika Üritus. Kokku oli lausa 20 etteastet. Lauldi nii emakeeles kui ka inglise keeles, oli nii liigutavaid kui ka humoorikaid etteasteid ning esineti nii üksi kui ka pundiga. Lisaks muusikalistele etteastetele olid omaette meelelahutuseks ka kahe õhtujuhi - Andree Prees'i ja Gert Käsk'i - korraldatud võistlused ning huumor. Kokkuvõtteks võib öelda, et oli õdus õhtu, mis veel pikaks ajaks meelde jääb. Kõigil, kellel ei olnud võimalik üritusel viibida, on samuti võimalus kõiki esitusi järele vaadata, veelgi enam, postituse lõpust leiab ka intervjuu artistidega.

Siniblogis korraldati ka rahvaküsitlus, et selgitada välja rahva lemmik MMÜ esitus. Kokku vastas rahvaküsitlusele 103 inimest ning rahvahääletuse võitis 49 häälega 12.H klassi esitus.

1. Helen Lember ja Kristiina Köster


2. Piia Tomingas I



3. 10.H


4. Ksenija Ivanova ja Vladislav Martõnov


5. #teambarbar


6. Marsella Tammes ja Kaarel Koit


7. 11.H


8. Siim Pikkaro


9. Piia Tomingas ja Karl-Christoph Rebane


10. Sandra Saarniit


11. Anette Lunev ja Johanna Rasu


12. 12.H


13. Aveli Meeles


14. Piia Tomingas II


15. 10.LR


16. Johanna Liiv


17. Fred ja sõbrad


18. Anita Rotberg


19. Marsella Tammes


20. Üllatusesineja - õpetajad


Kuna Fredi ja sõprade esitus ei jäänud tänu kaamera paigutusele täielikult video peale, saab siia lisatud ka illustreeriv foto antud esitusest, et anda edasi, mis toimus saalipõrandal.




- Eero Eks (11.H); Kristiina Liiv (11.H); Madleen Vapper (11.H)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar