kolmapäev, 20. veebruar 2019

SINISULG NR.8, VEEBRUAR 2019

Tänasest on müügil koolilehe Sinisulg kaheksas number. Leht maksab 1€ ning te ausõna ei jää ostu kahetsema. Siin, aga saate eksklusiivse pilgu heita lehe esikaanele ja tutvuda sisuga. 


Monarhi 10 soovitust vaheajaks
1. Minu koolikott tavaliselt ootab terve vaheaja ühe kindla koha peal, et uuesti kooli minna, aga sina tee kindlasti sellele suurpuhastus. Mine sa tea, mida kõike sealt leida võib!

Milline LÜGi õpetaja oled sina?
Millise õpetaja moodi oled sina kõige rohkem? Kas meenutad Aavot, kelle põhilauseks on “Poisid, asi on teie suhtumises”? Või siis meenutad humanitaarsuunajuhti Tiinat, kellel on peaaegu alati lai naeratus näol? Või hoopis põnevatest faktidest pakatavat Karelit või hoopis Karl Heina, kes naudib projektoripuldil nuppu “freeze” rohkem kui keegi õpetajatest? Või siis meenutad meie imelise huumorisoonega Karinit, kes on otsekohesem kui keegi teine. Vasta paarile küsimusele ja saa teada, kes nendest õpetajatest su potentsiaalne teisik võiks olla!

Eero Talvistu LÜGis
Istume Haapsalu kultuurimaja kohvikus ja oleme just ära vaadanud 12.H klassi lühifilmide esilinastuse. Eero joob kohvi ja ta silmadest on näha puhas rõõm. Eeroga on alati hea rääkida, sest temast kiirgab ideid ja noortepärasust. Ta lubas ennast ka sinatada, mis tõttu on intervjuu sina-vormis.

Maria arvustab – Elori sünna
7. veebruaril toimunud Playbackil jäi minule eriliselt silma grupp nimega Elori Sünna, kes tõid lavalaudadele Backstreet Boysi loo „ I want it that way”.
Pean tõdema, et nende esitus võitis minu südame loetud sekunditega. Ausalt öeldes pärjaksin neid lausa selleaastase Playback Show kõige kelmikama etteaste tiitliga. Neis oli kõike piisavalt ja rohkemgi veel..

Kuidas üle saada südamevalust?
Kas valentinipäev möödus sinu jaoks raskelt ja sa ei tea kuidas täita see kosmiliselt suur auk oma südames? siis oled täpselt õigesse kohta jõudnud!
Järgi neid lihtsaid samme ja mõte südamevalust on juba esimese lennukiga sinu juurest minema lendamas.



Eesti Vabariigi 101.sünnipäev
Peatselt saab meie Eesti 101. aastaseks. Selle puhul on kombeks katta laud ja serveerida seal erinevaid hõrgutisi alustades kiluvõileibadest ja lõpetades kartulisalatiga. Kindlasti ei tohi peolaualt puududa ka üks või siis mitu magustoitu. Pakume siin välja ühe lihtsa, aga väga maitsva koogi, millega lõpetada pidupäeva uhke sööming ja minna diivanile pingviinide paraadi nautima. Samuti ei vaja see kook mingit küpsetamist, nii et kui su suurim hirm on ahju kasutada, võid selle unustada.




Ja palju muud...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar